Alertpay

четверг, 27 октября 2011 г.

Все в наших руках


                                                                                                                                                  «Все у наших руках, тому їх не можна опускати.».

За часи державотворення Укараїни, Україна пройшла величезний проміжок часу до своєї незалежності! Незалежності прагнув  і Богдан хмельницький  Гетьман так званого Першого України Гетьманату, і символ української нації Т.Г.Шевчеко, а також останній Гетьман який очолив Другий Гетьманат П.П.Скоропадський, і в загалі можна перераховувати безліч людей та видних постатей які прагнули незалежності і добробуту нашої країни! Прикро те що вони до кінця і не побачили цю незалежність яку ми зараз бачимо і ні в якому разі не цінимо! Ми забули скільки крові було пролито за цю землю: при Князю Святославу який знищив Хазарський каганат, наші предки розбили кайдани євреїв, які зараз без всяких там проблем будують  свої іудейські споруди без смаку в стилі примітивних коробок, ми забули славу Козаків які також прагнули свободи нашому  народу,в кінці кінців ми забули скільки голів злягло в другій Світовій Війні. Проблема нашого сучасного суспільства, а я маю на увазі наших співвітчизників, полягає в тому що ми забули своє коріння та братський зв'язок!Ми не допомагаємо один одному , наприклад як ті ж євреї, а навпаки тільки можемо робити погано. Вислів 2 моя хата скраю , я нічого не знаю» наразі є не актуальним, наш народ спивається , людей з кожним роком все менше, зменшується народжуваність, проституція, наркоманія, еміграція примітивних народів призводить призведе до того що нас знищать, в кращому разі вигонять з нашої території , яку по трошки в нас забирають. Ідеологія демократії мира в усьому мирі , або рівності людей, гуманність і т.п. суперечать законам Всевишнього (Законам Матінки природи). Ці істини які є в природі не можна ні в якому разі знищувати, а ми плюємо на це,а потім запитуємо чому ми живемо погано? Коли вовк один він слабкий , коли зграя вовків їм не страшний жоден звір!На цьому прикладі я хочу показати силу братства- в широкому розумінні її ще можна назвати силу нації.  Відповідно до визначення Вікіпедії - На́ція (лат. natio — плем'я, народ) Народ походить від двух слів НАШ, та РОД.
Етнічна спільнота  з єдиною мовою і самосвідомістю (як особистим відчуттям «національної ідентичності» так і колективним усвідомленням своєї єдності, ідеї та цілі. Коли наш народ стане однією рушійною силою тільки тоді ми , як писав Шевченко « запануєм і ми браття , у своїй сторонці». Для досягнення такого благополуччя нам потрібна ідея до якої ми всі будемо прагнути і разом йти, а бо як ще її називають ідеологія. Знову звертаємся до енциклопедії :
Ідеологія — система поглядів, ідей, переконань, цінностей та установок, що виражають інтереси різних соціальних груп, класів, товариств, в яких усвідомлюються і оцінюються відносини людей до дійсності і один до одного, соціальні проблеми і конфлікти, а також містяться цілі (програми) соціальної діяльності, спрямованої на закріплення або зміну існуючих суспільних відносин. Щоб запанувати на власній землі нам потрібна ще й структура нашої чащі , або держави. Найгарніший приклад з природи це мурашник, подивіться як все просто, і як ефективно, немає ніяких виборів, референдумів , ніяких тупих примітивних депутатів. В природі все по принципу своїх здібностей., а в нас навпаки- якщо ти Зек то ти президент, а маєш три вищі освіти тебе навіть двори замітати не візьмуть без знайомих, які в свою чергу накрали здебільшого бісля розвалу СРСР, я не кажу про всіх, але здебільшого це так.
Тепер хотів би детальніше зупинитися на ідеології нашої  нашої громади «Народна Співдружність».


Комментариев нет:

Отправить комментарий